רח' עמק החולה 32, רחובות | חייגו עכשיו: 052-6260090/052-4805003  | noams.culinaryart@gmail.com     

  • Homepic2
  • Mainpic

whitejustnoams- קייטרינג גורמה מוביל בתחום ענף האירועים בעל ותק של מעל 25 שנים

 

bisquit 3314552 640

שוב אתם מוזמנים לארוחה משפחתית או מסיבת חג אצל השכנים והתבקשתם להביא אתכם עוגה או פשטידה? שוב נמאס לכם להגיע לקונדיטוריה הקרובה ולשלם בכל פעם סכום לא מבוטל של כסף על עוגה שאין לכם מושג מה יש בה? כנראה שהגיע הזמן שלכם לפרגן לעצמכם בסדנת אפייה מקצועית

חשוב לדעת שאפייה היא עולם ומלואו.. בשונה מבישול, אפייה דורשת דיוק רב ולכן סדנא היא הדרך הטובה והמהירה ביותר לקבל את כל הכלים בכדי שתוכלו לאפות ממש בעצמכם בבית או אפילו להפעיל את הילדים כשמחפשים משהו נחמד לעשות בבית

רוב סדנאות האפייה בישראל מועברות על ידי שפים וקונדיטורים מקצועיים ויש המון כאלה, אז לפני שמחליטים, כדאי לעשות קצת סקר שוק ולהבין מה תלמדו בסדנת האפייה, מה היתרונות של הסדנא בה אתם מתעניינים בהשוואה לאחרות ורק אז להגיע להחלטה.

איך בוחרים סדנת אפייה?

השאלה הכי חשובה שאתם צריכים לשאול את עצמכם היא מה המטרה שלשמה אתם רוצים לקחת חלק בסדנת אפייה. האם אתם בעצם מעוניינים בהכנת עוגות ועוגיות בסיסית בכדי שתמיד יהיה לכם משהו מתוק להציע לאורחים ולא תצטרכו לרכוש עוגות בכל פעם שלאחד הילדים יש יומולדת או שמא אתם רוצים ממש לדעת על כל סוגי הבצקים הקיימים, ללמוד על טריקים הקשורים לאפייה, על שילובים מיוחדים שאפשר להכניס למתכונים שלכם ועוד

סדנאות אפייה - מה לומדים ואיך בוחרים סדנא?

ובכן, יש כל מיני סוגים של סדנאות אפייה, חלקן סדנאות למתחילים, כאלה שמעולם לא החזיקו מארוך או אפו עוגה ויש גם סדנאות ליותר מתקדמים שרוצים להעשיר את הידע שלהם ולשדרג את רפרטואר המתכונים שלהם במטבח.

בעיקרון יש שתי אפשרויות עיקריות בהן אנו יכולים לבחור. ניתן להצטרף לסדנאות אפייה מובנות ולשאול לפני שבוחרים להצטרף מהם התכנים המועברים בסדנא והאם מדובר בסדנא מעשית או שזו סדנא עם הרבה ידע מקצועי ואז ההתנסות עלינו בבית, או לחלופין לבחור בסדנא מותאמת אישית לפי הצרכים והמטרות שלנו

בנוסף, טרם מחליטים להצטרף לסדנת אפייה כדאי לשאול כמה מפגשים עוברים בסדנא, כמה משתתפים יש בסדנא בסך הכל, איפה היא מתקיימת ולא פחות חשוב זה להבין תכלס עם אילו כלים אנחנו יוצאים בסיומה של הסדנא.

בסדנאות האפייה השונות לומדים על איך מכינים עוגות שמרים כלומר את הבסיס של בצקי השמרים והמילויים השונים, איך מכינים עוגיות במגוון של מילויים וטעמים, כיצד מכינים בצק עלים, בצק פילו, בצק לפיצה ועוד מגוון בצקים של לחמים. בסדנאות אפייה לומדים כיצד לעבוד עם מיקסר, כיצד לעבוד בצורה נכונה עם התנור הביתי, לומדים גם איך מקציפים, איך לשים את סוגי הבצקים השונים, לומדים על התפחות ועל החשיבות שלהם, עבודה עם שמרים ועוד ועוד

בנוסף, יש גם סדנאות אפייה לאנשים השומרים על אורח חיים בריא המספקות מגוון של תחליפים במקום קמח לבן, שמן, סוכר וכך אנו יכולים ללמוד על מגוון של מתכוני אפייה בריאים כמו עוגיות גרנולה ללא תוספת סוכר, עוגות גזר בריאות, מאפים מקמח מלא, לחמי מחמצת ועוד

לסיכום, סדנאות אפייה למי זה מתאים?

  • לכל מי שרוצה להתנסות באפייה במטבח ואף פעם לא עשה זאת לבד
  • למי שמחפש לקבל טיפים לשדרוג המתכונים ולקיצור זמן האפייה במטבח
  • למי שמחפש רעיון ליום כייף לכל המשפחה או לצוות העובדים שלו
  • לכל מי שאפייה מרתקת אותו ועדיין לא התפנה לזה

בין לקוחותינו

  • Layer 0
  • Layer 1
  • Layer 10
  • Layer 11
  • Layer 12
  • Layer 13
  • Layer 14
  • Layer 15
  • Layer 16
  • Layer 17
  • Layer 18
  • Layer 19
  • Layer 2
  • Layer 20
  • Layer 21
  • Layer 22
  • Layer 3
  • Layer 4
  • Layer 5
  • Layer 6
  • Layer 7
  • Layer 8
  • Layer 9