מרכיבים:
- 6 נתחי חזה הודו
- מעט קמח
- 1/2 כפית אגוז מוסקט
- סלסלת פטריות פרוסות
- 1/2 כוס עגבניות מיובשות
- 3/4 כוס יין מרסלה
- כוס וחצי ציר עוף
- פטרוזליה קצוצה
- שמן זית
- מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מתבלים את פרוסות ההודו במלח ופלפל.
מוסיפים לקמח מעט אגוז מוסקט ומערבבים.
טובלים את פרוסות ההודו בקמח עם המוסקט, ומנערים כדי להוריד את שאריות הקמח.
מחממים מחבת עם שמן זית וצולים את ההודו קלות מכל צד רק עד השחמה קלה-(לא עשוי לחלוטין).
מוציאים את הנתחים הצידה ומוסיפים למחבת את הפטריות.
מקפיצים מעט ומוסיפים מחצית מציר העוף.
אחרי כ- 3 דקות מוסיפים את יין המרסלה ומשאירים אותו ברתיחה עדינה תוך ערבוב עד שרוב היין מתאדה.
מוסיפים למחבת את שארית ציר העוף ואת העגבניות המיובשות.
מחזירים את נתחי ההודו למחבת לסיום הבישול.
מערבבים כך שההודו יספוג את הטעמים ולקראת הסוף מוסיפים את הפטרוזיליה.
מגישים על אורז בר או אורז מלא.