רח' עמק החולה 32, מודיעין | חייגו עכשיו: 052-6260090 / 053-4677519  | noams.culinaryart@gmail.com     

חזה עוף בעשבי תיבול ופטריות

מרכיבים:

  • 2 חזה עוף ללא עצמות
  • 2 כוסות ציר עוף
  • 2 כוסות פטריות קצוצות
  • 1 כף תיבול הרב דה פרובאנס
  • 2 שיני שום
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל
  • 1 כף קמח
  • 1/2 כפית חומץ בלסמי
  • עשבי תיבול לקישוט

אופן ההכנה:

מניחים את שני נתחי חזה העוף (שלמים) בקערה, מוסיפים להם שתי שיני שום קצוצות, כף תיבול פרובנס, פלפל וכף שמן זית.

משהים במקרר לשעתיים לפחות.

חותכים את הפטריות לפרוסות לא עבות, מחממים מחבת עם 3 כפות שמן זית ומטגנים את חזה העוף כ-5 דקות מכל צד עד השחמה.

מוציאים את העוף מהמחבת ומכניסים את הפטריות, עם חצי כפית מלח.

מטגנים על חום בינוני עד שמשחימות מעט (כ-5 דקות).

מוסיפים כף קמח ומערבבים על המחבת. מטגנים לפחות 6 דקות עד שהקמח מתבשל כולו.

מוסיפים 2 כוסות ציר עוף וחצי כפית חומץ בלסמי ומעלים לחום גבוה.

כשרותח, מורידים את האש לאש קטנה ומחזירים פנימה את העוף ל-5 דקות מכל צד. מתקנים טעם ומגישים עם עיטור של עשבי תיבול מעל. (לא חובה).

 

בין לקוחותינו

  • Layer 0
  • Layer 1
  • Layer 10
  • Layer 11
  • Layer 12
  • Layer 13
  • Layer 14
  • Layer 15
  • Layer 16
  • Layer 17
  • Layer 18
  • Layer 19
  • Layer 2
  • Layer 20
  • Layer 21
  • Layer 22
  • Layer 3
  • Layer 4
  • Layer 5
  • Layer 6
  • Layer 7
  • Layer 8
  • Layer 9