רח' עמק החולה 32, מודיעין | חייגו עכשיו: 052-6260090 / 053-4677519  | noams.culinaryart@gmail.com     

  • Homepic2
  • Mainpic

whitejustnoams- קייטרינג גורמה מוביל בתחום ענף האירועים בעל ותק של מעל 25 שנים

קייטרינג לימי עיון

מארגנים כנס ללקוחות שלכם? לעובדים שלכם? לשותפים העסקיים? יום עיון או כנס הוא הזדמנות מעולה בשבילכם לחזק את הקשרים העסקיים שלכם בתעשייה ולצאת עם ידכם על העליונה בכל הנוגע לחוויה הבין אישית שאתם מעניקים לאורחים שלכם באירוע. הדרך אל לב הלקוחות, העובדים, המשקיעים או השותפים עוברת דרך הבטן – קייטרינג לימי עיון הוא לפעמים הדבר שעליו קם ונופל האירוע, לא משנה כמה המרצים היו נהדרים. אז איך בוחרים קייטרינג מוצלח?

קייטרינג לימי עיון צריך להיות קייטרינג ברמת מקצועיות גבוהה – קייטרינג איכותי, יוקרתי ומאוד מוקפד מבחינת ההכנה והבישול שלו, תוך שימוש בחומרי גלם האיכותיים ביותר. מומלץ לפתוח את הכנס בבראנץ' בוקר עשיר – בופה מלא במאפים, גבינות, ירקות חתוכים, ומיצים טבעיים, מבחר סוגי תה וקפה. ככה פותחים את יום העיון בכיף ובתחושה טובה מבחינת האורחים. יש להקצות לפחות חצי שעה של ארוחת בוקר ומינגלינג ראשוני כדי שכולם יספיקו ליהנות מהשפע הקולינרי וגם "לרחרח" בין המוזמנים השונים.

הרוב קובע

קייטרינג לימי עיון ולכנסים לרוב פונה למספר רב של אורחים, בין עשרות מוזמנים לכמה מאות. מומלץ כאשר מתייעצים עם חברת הקייטרינג לבחור מהתפריט הגדול שלה מנות שניתן יהיה להעריך שמרבית האורחים ייהנו לאכול. כדאי גם שהקייטרינג יהיה כשר לטובת מי שמקפיד על כך. אם הקייטרינג יהיה לא כשר זה עשוי להוביל לאי נעימות מבחינת חלק מן האורחים.

b (24)

בופה או שולחנות?

תמיד חשוב שהקייטרינג יתאים לסוג האירוע. אם האירוע מתקיים בבוקר לכמה שעות, עדיף תפריט קליל ומרענן. אם מדובר ביום עיון שמתפרש על פני יום ארוך, חשוב שתהיה גם ארוחת בוקר וגם ארוחת צהריים. כך או אחרת, מומלץ יותר כי הקייטרינג יוגש בסגנון בופה ולא לשולחנות. כך כל אורח יוכל להתרשם בעצמו ממבחר המנות, לבחור את מה שמדבר אליו וייהנה יותר מהאוכל.

בין לקוחותינו

  • Layer 0
  • Layer 1
  • Layer 10
  • Layer 11
  • Layer 12
  • Layer 13
  • Layer 14
  • Layer 15
  • Layer 16
  • Layer 17
  • Layer 18
  • Layer 19
  • Layer 2
  • Layer 20
  • Layer 21
  • Layer 22
  • Layer 3
  • Layer 4
  • Layer 5
  • Layer 6
  • Layer 7
  • Layer 8
  • Layer 9