רח' עמק החולה 32, מודיעין | חייגו עכשיו: 052-6260090 / 053-4677519  | noams.culinaryart@gmail.com     

ערב גיבוש וחיבור טוב יותר בין העובדים

מקום העבודה תופס מקום של כבוד בחייו של כל עובד. יש עובדים המבלים בו שעות רבות, אם מקום העבודה מאפשר שעות נוספות.. עבור לא מעט עובדים העבודה היא החוויה המכוננת בחייהם והופכת אפילו למרכז החיים שלהם.

מנהלי מפעלים ומנהלי חברות תפסו זה מכבר עובדה מעניינת: ככל שהלכידות בין העובדים גבוהה יותר, כל מתבצעת העבודה על הצד הטוב ביותר. וההפך הוא נכון – חוסר לכידות עלול להביא לקשרים רופפים בין העובדים, מה שעלול לגרום להם להפיק מעצמם חלק קטן בלבד ממה שהם יכולים באמת. לכידות בין העובדים ניתן להשיג במספר שיטות. אחת המקובלות שבהן הינה ארגון ערבי גיבוש לעובדים. ערב גיבוש כאמור גורם לשינוי כמעט מיידי בהתיחסות של העובדים ומה שחשוב יותר – ברמת התפוקה שלהם. לא פעם הוכח כי לאחר מסיבת עובדים או ערב גיבוש עולה מאד התפוקה.. ואולם דבר אחשד ברור: הפקת אירועים חברתיים לעובדים איננה עניין של מה בכך. היא כרוכה בפעילות רבה ובשימת לב מרבית לפרטים. להלן מספר עצות חשובות לארגון

שלושת השלבים בארגון ערב גיבוש לעובדים

הפקת אירועים לעובדים כוללת שלושה שלבים: השלב הראשון כולל את קביעת המטרות הכלליות של האירוע והאמצעים שניתן להשתמש בהם להגשמתן. השלב השני כולל את ארגון הארוחה, בדיקת המנות האפשריות וצורת ההגשה הרצויה – מזנון או הגשה. השלב השלישי כולל ארגון של פעילות מהנה ומספקת, המעשירה את העובדים ובעיקר מגבירה את הקשר ביניהם.

קביעת מטרות: אף שמטרת העל של אירוע הינה הגברת הקשר בין העובדים לבין עצמם, ניתן לקבוע גם מטרות ביניים: היכרות מעמיקה יותר של העובדים בינם לבין עצמם, הגדלת המחייבות של העובדים למקום העבודה והכרה טובה יותר של מטרות העסק.

ארגון הארוחה: הארוחה הינה חלק חשוב מהאירוע. טוב ככל שיהיה, כל אירוע שואב חלק ניכר מההצלחה שלו ממידת ההצלחה של הארוחה. בחירה נכונה של קייטרינג לאירועים עשויה להיות הטריגר להצלחת האירוע. מרבית החברות העוסקות בתחום מאפשרות טעימה של המנות, כך שהבחירה מבוססת ואינה עניין של ניחוש או הימור. קייטרינג לאירועים שמכבד את עצמו מציג בפני מארגני האירוע את מגוון האפשרויות הקולינאריות שלו, תוך המלצה המבוססת על תחקיר מעמיק בדבר אופי הקהל שיגיע לאירוע.

פעילויות מהנות: מדובר בפעילות החברתית – ריקודים, הגרלות, חלוקת פרסי עובד מצטיין ושעונים לעובדים ותיקים וכיוצא באלה. גם כאן חשוב מאד התמהיל. חלוקת פרסים ושעונים חשובה, אבל היא חייבת להתבצע במינון הנכון, על מנת שלא להוציא את הרוח ממפרשי האירוע. ארגון נכון ומקצועי של אירוע גורם לו לזרום כהלכה בלא הפרעות, תוך השגת מכסימום המטרות האפשרי.

מקום העבודה תופס מקום של כבוד בחייו של כל עובד. יש עובדים המבלים בו שעות רבות, אם מקום העבודה מאפשר שעות נוספות.. עבור לא מעט עובדים העבודה היא החוויה המכוננת בחייהם והופכת אפילו למרכז החיים שלהם.

מנהלי מפעלים ומנהלי חברות תפסו זה מכבר עובדה מעניינת: ככל שהלכידות בין העובדים גבוהה יותר, כל מתבצעת העבודה על הצד הטוב ביותר. וההפך הוא נכון – חוסר לכידות עלול להביא לקשרים רופפים בין העובדים, מה שעלול לגרום להם להפיק מעצמם חלק קטן בלבד ממה שהם יכולים באמת. לכידות בין העובדים ניתן להשיג במספר שיטות. אחת המקובלות שבהן הינה ארגון ערבי גיבוש לעובדים. ערב גיבוש כאמור גורם לשינוי כמעט מיידי בהתיחסות של העובדים ומה שחשוב יותר – ברמת התפוקה שלהם. לא פעם הוכח כי לאחר מסיבת עובדים או ערב גיבוש עולה מאד התפוקה.. ואולם דבר אחשד ברור: הפקת אירועים חברתיים לעובדים איננה עניין של מה בכך. היא כרוכה בפעילות רבה ובשימת לב מרבית לפרטים. להלן מספר עצות חשובות לארגון

שלושת השלבים בארגון ערב גיבוש לעובדים

הפקת אירועים לעובדים כוללת שלושה שלבים: השלב הראשון כולל את קביעת המטרות הכלליות של האירוע והאמצעים שניתן להשתמש בהם להגשמתן. השלב השני כולל את ארגון הארוחה, בדיקת המנות האפשריות וצורת ההגשה הרצויה – מזנון או הגשה. השלב השלישי כולל ארגון של פעילות מהנה ומספקת, המעשירה את העובדים ובעיקר מגבירה את הקשר ביניהם.

קביעת מטרות: אף שמטרת העל של אירוע הינה הגברת הקשר בין העובדים לבין עצמם, ניתן לקבוע גם מטרות ביניים: היכרות מעמיקה יותר של העובדים בינם לבין עצמם, הגדלת המחייבות של העובדים למקום העבודה והכרה טובה יותר של מטרות העסק.

ארגון הארוחה: הארוחה הינה חלק חשוב מהאירוע. טוב ככל שיהיה, כל אירוע שואב חלק ניכר מההצלחה שלו ממידת ההצלחה של הארוחה. בחירה נכונה של קייטרינג לאירועים עשויה להיות הטריגר להצלחת האירוע. מרבית החברות העוסקות בתחום מאפשרות טעימה של המנות, כך שהבחירה מבוססת ואינה עניין של ניחוש או הימור. קייטרינג לאירועים שמכבד את עצמו מציג בפני מארגני האירוע את מגוון האפשרויות הקולינאריות שלו, תוך המלצה המבוססת על תחקיר מעמיק בדבר אופי הקהל שיגיע לאירוע.

פעילויות מהנות: מדובר בפעילות החברתית – ריקודים, הגרלות, חלוקת פרסי עובד מצטיין ושעונים לעובדים ותיקים וכיוצא באלה. גם כאן חשוב מאד התמהיל. חלוקת פרסים ושעונים חשובה, אבל היא חייבת להתבצע במינון הנכון, על מנת שלא להוציא את הרוח ממפרשי האירוע. ארגון נכון ומקצועי של אירוע גורם לו לזרום כהלכה בלא הפרעות, תוך השגת מכסימום המטרות האפשרי.

למידע נוסף על הקייטרינג שלנו צרו קשר

בין לקוחותינו

  • Layer 0
  • Layer 1
  • Layer 10
  • Layer 11
  • Layer 12
  • Layer 13
  • Layer 14
  • Layer 15
  • Layer 16
  • Layer 17
  • Layer 18
  • Layer 19
  • Layer 2
  • Layer 20
  • Layer 21
  • Layer 22
  • Layer 3
  • Layer 4
  • Layer 5
  • Layer 6
  • Layer 7
  • Layer 8
  • Layer 9